SMT 645 Supra Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Dobbeltlags
Egenskaber
Klasse Supra
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Kunststof, glasfiberforstærket
Udførelse Plan
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Låsesmed
Metalarbejde
Stålkonstruktion

SMT 645 Supra - Slibetallerken til rustfrit stål og stål

Slibetallerkenen SMT 645 Supra har høj kantstabilitet og er designet til brug på materialer som

  • rustfrit stål og
  • stål.

Slibetallerken med meget god fjernelse af materiale

Produktet opnår meget god fjernelse af materiale inden for de nævnte anvendelsesområder. Dette gælder også ved brug med vinkelslibere med lav effekt. Med dette produkt tilbyder Klingspor sine kunder en lang levetid og en meget høj slibeaggressivitet. To-lags slibelameller skaber forudsætningen for at opnå den lange levetid. Dette er et topprodukt til krævende brugere, der ønsker at opnå de bedste resultater i deres daglige arbejde.

Slibetallerkener i lige design

Interesserede købere kan få SMT 645 Supra slibetallerkener i forskellige diametre, så de passer til de respektive værktøjer. Produktet fås til groft og fint arbejde i forskellige kornstørrelser og kan anvendes ved høje hastigheder. Der er tale om en slibetallerken i en lige udformning. Her arbejder brugeren med hele indsatsfladen, hvilket er særligt fordelagtigt ved plan- og fladeslibning. I Klingspor-sortimentet findes også slibetallerkener i buet design til kantbearbejdning.

Slibetallerkener fra Supra-produktlinjen

Klingspor sælger sine slibetallerkener i de tre produktlinjer Extra, Supra og Special. Slibemidlerne i Supra-serien er designet til professionel brug og overbeviser med en enorm ydeevne. Slibetallerkenen er fremstillet i henhold til gældende standarder og garanterer brugeren det højeste sikkerhedsniveau. Også gør-det-selv-folk nyder godt af disse fremragende kvaliteter til deres projekter. Brugen af zirkonkorund som korntype og en glasfiberforstærket plastskive bidrager til, at alle kan opnå overfladebehandlinger af høj kvalitet med dette produkt. Det kan anvendes med alle kommercielt tilgængelige vinkelslibere.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter