SMT 924 Special Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

fjernelse af høj bestand
Egenskaber
Klasse Special
Korntype Keramisk korund
Tallerken Glasvæv
Udførelse Skrå, 6°
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Metalarbejde
Stålkonstruktion

SMT 924 Special - slibetallerken til rustfrit stål og stål

SMT 924 Special slibetallerken er en entusiastisk specialist, når det gælder præcis kantslibning. Ekstraordinært kraftfuld og meget holdbar er den en pålidelig partner til kontinuerlig brug på metalværksteder og i industrien. SMT 924 Slibetallerken er beregnet til bearbejdning:

  • rustfrit stål og
  • stål.

Som supplement til den fremragende materialefjernelse og den høje effektivitet er SMT 924 Special Slibetallerken kendetegnet ved sin fremragende forarbejdning. Dette garanterer professionelle brugere sikkerhed og pålidelighed selv i komplekse arbejdssituationer.

Højtydende produkt til ekstreme krav

SMT 924 Special slibetallerken har sin kompromisløse aggressivitet, dvs. hastigheden for materialeaftagning, på grund af slibemidlet keramisk korund. Denne syntetiske krystal har ikke kun en høj hårdhed, men også en ekstrem sejhed, dvs. modstandsdygtighed over for brud og revner. Det skarpkantede, spidse korn har kun lavt slid og er selvskærpende. Med dette meget effektive slibemiddel kan de mest krævende kantslibninger opnås. Slibetallerkenen er prædestineret til rustfrit stål og stål. Klingspor tilbyder forskellige kornstørrelser til dette formål.

Perfekt resultat på grund af korrekt design

Slibemidlet påføres jævnt på stoflapperne. Kombinationen af den selvskærpende korntype på slibelapperne garanterer, at slibningen altid sker med frisk korn, og dermed forbliver materialeafviklingen konstant. Lamellerne er fastgjort til en bundplade af specialglasvæv. Ud over den nødvendige høje modstandsdygtighed sikrer de en tabsfri kraftoverførsel til det emne, der skal bearbejdes. Dette muliggør en fleksibel overfladebehandling. På grund af sin buede udformning har SMT 924 Special Slibetallerken, der fås i forskellige diametre, et smalt anvendelsesområde. I modsætning til den lige udgave er den særligt velegnet til præcis anvendelse ved kantslibning.

Kraft til den professionelle

SMT 924 Special slibetallerken er også beregnet til brug på højhastigheds-vinkelslibere (80 m/s). Den giver mulighed for øget kontakttryk for maksimal fjernelse af materiale. Arbejdsresultatet forbliver homogent, indtil slibetallerkenen er helt opbrugt.

Helt sikkert et pålideligt værktøj

En særlig fremstillingsproces sikrer en fast forbindelse mellem slibeskive og bundplade. Det betyder, at Slibetallerkenen uden problemer opfylder både sikkerhedsstandarden EN 13743 og specifikationerne i oSa-retningslinjerne - og endda overgår dem. Dette gør også SMT 924 Special til en pålidelig følgesvend i det daglige arbejde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.