SMT 925 Special Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Klasse Special
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Kunststof, glasfiberforstærket
Udførelse Skrå, 12°, plan
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Apparat- og beholderkonstruktion
Metalarbejde

Slibetallerken til kraftige vinkelslibere

Den specielle SMT 925 Special-slibetallerken imponerer med en markant højere slibeydelse og en fremragende levetid. Slibemidlet er beregnet til brug på materialer som

  • rustfrit stål og
  • stål.

På disse overflader opnår produktet sin bedste ydelse og overbeviser selv de mest krævende brugere. Dette er en slibetallerken i ydelsesklassen Special. Det giver en særlig høj aggressivitet og en meget lang levetid. Erfarne professionelle brugere sætter lige så stor pris på dette som hobbyhåndværkeren, der ønsker at gennemføre et krævende gør-det-selv-projekt. Alle, der er på udkig efter en slibetallerken af høj kvalitet og ønsker at opnå de bedste resultater, vil derfor gribe til dette topprodukt.

Bedste resultater takket være zirconia-aluminiumoxid

Denne slibetallerken opnår sin høje materialefjernelse takket være brugen af zirconia-aluminiumoxid som slibekorn. SMT 925 Special opnår sine bedste resultater, når den anvendes på kraftige vinkelslibere. Dens kunststofskive er glasfiberforstærket og imponerer med sin lange holdbarhed selv ved intensiv brug. Produktet fås i forskellige kornstørrelser fra fin til grov og er beregnet til høje omdrejningshastigheder.

Slibetallerkner fra Specialproduktserien

Denne slibetallerken tilbyder Klingspor sine kunder i lige og buede udførelser. Buede slibetallerkner sliber med en smallere påføringsflade. Da påføringen derfor er mere punktvis, opnår de en højere materialeaftagning pr. tidsenhed. Dette er ideelt, når kanter og svejsesømme skal bearbejdes. De lige versioner bruger derimod hele overfladen og er velegnede til planslibning og overfladeslibning. Klingspor tilbyder passende slibetallerkner til enhver anvendelse i Special-serien. Disse højtydende produkter til brug i industri og handel tilbyder maksimal ydelse og levetid, selv under konstant belastning. Slibetallerken SMT 925 Special er derfor et pålideligt slibemiddel med et bredt anvendelsesområde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter