SMT 926 Special Slibetallerken til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Klasse Special
Korntype Zirkonkorund
Tallerken Glasvæv
Udførelse Skrå, 6°
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Låsesmed
Olie- og gasindustri
Stålkonstruktion

SMT 926 Special - Slibetallernen til rustfrit stål og stål

Slibetallerkenen SMT 926 Special overbeviser med sin høje ydeevne og kan anvendes på materialer som

  • rustfrit stål og
  • stål.

Slibetallerkenen er designet til maksimal levetid og imponerer med sin høje aggressivitet. Dette gør produktet velegnet til krævende arbejde og slibeopgaver, der skal udføres hurtigt. Både professionelle brugere og den ambitiøse hobbybruger stoler på disse pålidelige slibetallerkener.

Højeste slibeydelse i praktisk brug

Hvis man ikke ønsker at gå på kompromis ved kantbearbejdning, sætter man sin lid til SMT 926 Special-slibetallerkenen. Produktet har en høje materialeaftagning på grund af en plade af glasfiber og korntypen zirconia-aluminiumoxid. Det er ideelt til grov bearbejdning af stål og rustfrit stål. Den bedste materialeaftagning kan opnås på kraftige vinkelslibere med øget kontakttryk. Denne slibetallerken fås i forskellige kornstørrelser og diametre. Den tilladte hastighed er mellem 8.500 og 13.300 omdrejninger pr. minut, afhængigt af den valgte version.

Slibetallerkener i special serien

Klingspor udvikler slibetallerkener i specialserien til specielle anvendelser i industri og handel. Fokus er på den bedste ydelse og en lange levetid selv ved intensiv brug. Slibetallerkenerne er fremstillet i overensstemmelse med de gældende standarder og garanterer maksimal sikkerhed. Disse produkter er forsynet med oSa-mærket. Forskellen mellem slibetallerkenerne i Special-serien ligger i designet. Det produkt, der præsenteres her, er en slibetallerken med en buet form. Brugeren sliber derfor med en smallere påføringsflade. På grund af den deraf følgende mere selektive anvendelse kan der opnås en højere materialeaftagning pr. tidsenhed. Dette er en fordel ved bearbejdning af kanter og svejsesømme. Klingspor tilbyder også lige versioner til planslibning og overfladeslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.