SMT 996 Special Slibetallerken til Rustfrit stål

Egenskaber
Klasse Special
Korntype Keramisk korund med multibinding
Tallerken Glasvæv
Udførelse Skrå, 6°, plan
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Rustfrit stål
Anvendelsesområder
Anlægskonstruktion
Gelænderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Høj fjernelse af materiale og ren finish - Klingspor SMT 996 Special slibetallerken

Med opfindelsen af slibetallerkenen satte Klingspor standarder inden for slibeteknologien. Arrangementet af slibeelementerne på en skive giver både en høj materialeaftagning og en perfekt finish. Klingspor SMT 996 Special slibetallerkenen er specielt udviklet til bearbejdning af rustfrit stål og er velegnet til følgende arbejder:

  • afgratning,
  • affasning,
  • udjævning og
  • materialeaftagning.

Langtidsholdbar professionel slibetallerken med zirkonkorund som slibemiddel til rustfrit stål

Klingspor slibetallerken SMT 996 Special består af robuste lameller drysset med keramisk korund og i forskellige kornstørrelser. Keramisk korund er velegnet til hårde materialer som stål og rustfrit stål, men også til træ og plast. SMT 996 Special er dog specielt udviklet til brug på rustfrit stål. Her giver den de bedste resultater. Slibetallerkener fra produktserien Special henvender sig til professionelle håndværkere med de højeste krav til holdbarhed og ydeevne.

Slibetallerken for et jævnt slibemønster og træthedsfrit arbejde

Den lamelformede Klingspor SMT 996 Special slibetallerken har to fordele: Slibeværktøjet er jævnt belastet, så det giver en ensartet slibning selv efter lang tids brug. Dette gælder også ved groft arbejde. Desuden sikrer indretningen i lameller et træthedsfrit arbejde. Slibningen er mærkbart mere jævn med en slibetallerken. Efterbehandling er heller ikke noget problem takket være lamelskivens egenskaber.

Høj levetid og robust værktøj takket være multibinding

Anvend Klingspor SMT 996 Special slibetallerken med højhastigheds-vinkelslibere. Bundskiverne på alle slibetallerkener i SMT-serien er fremstillet af glasfiberforstærket plast. Det gør dem holdbare, modstandsdygtige og særligt sikre. For at opnå en lang levetid anvender Klingspor syntetisk harpiks til fastgørelse af slibekornene og en multibinding. Dette ekstra lag på slibemidlet sikrer, at kølig slibning er mulig selv under høj belastning. Desuden sikrer multibindingen, at slibetallerkenen kan bruges i lang tid ved professionel brug, da den forhindrer for tidlig tilstopning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.