God - Vore produkter

Sortiment

Kvalitetsværktøjer til kvalitetsarbejde

Fra professionelle til professionelle Vi har mere end 50.000 værktøjer til slibning, afskæring, fræsning, polering og bearbejdning af materialer i vores sortiment. Vores sortiments bredde og dybde giver brugerne mulighed for at vælge produkter, som passer perfekt til behovet – og ofte i flere varianter.

 

Klicken Sie für mehr Informationen Klik for flere informationer
Sliberuller Vis produkter >
Fiberskiver Vis produkter >
Slibeark, sliberondeller, slibesten Vis produkter >
Quick Change Discs Vis produkter >
Slibetallerken Vis produkter >
Kronenflex®-skæreskiver Vis produkter >
Kronenflex®-skrubskiver Vis produkter >
Elastiske slibemidler Vis produkter >
Hårdmetalfræser Vis produkter >
Diamantskæreskiver Vis produkter >
Diamantslibetallerkner Vis produkter >
Kemi, rengøring og filtrering Vis produkter >
Filt- og poleringsværktøj Vis produkter >
Kernebor og hulsave Vis produkter >
Nylonprodukter Vis produkter >
SB-sortiment Vis produkter >

Anvendelser

Fra grov til fin: Den rigtige løsning til alle materialer

Ligegyldigt hvad du vil bearbejde med vores værktøjer: Klingspor-kvalitetsprodukter opfylder de højeste krav til overflademateriale, standtid og spåntagningsydelse.

Slibe- og skærearbejde af metal belaster de anvendte værktøjer i særlig grad. Vi leverer altid det rigtige slibeværktøj, uanset hvilket metal du vil bearbejde. Se alle produkter til metaller, ikke-jernholdige metaller og rustfrit stål
Metaller, ikke-jernholdige metaller og rustfrit stål
Hårde og skrøbelige materialer som glas og keramik kræver sikre og præcise kvalitetsværktøjer til alle bearbejdningstrin. Vi har udviklet mange forskellige slibemidler til de særlige krav, der stilles til disse materialer. Se alle produkter til glas og keramik
Glas, keramik
Med vores slibemidler til bearbejdning af plast, gummi og læder opnår du fremragende resultater og ensartede slibebilleder til alle relevante anvendelser og emner. Se alle produkter til lak og maling
Plast, gummi, læder

 

Maskiner

Det perfekte værktøj til alle arbejdstrin

Uanset hvilken maskine, du vil anvende til løsning af dit individuelle anvendelsesproblem: Klingspor-slibemidler leverer den højeste ydelse og de bedste resultater ved afskæring, slibning af materialer og finish.

trennen

Afskæring

Hurtig og økonomisk afskæring af materialer er uundværlig for mange af vore kunders anvendelsesområder. Den lange standtid og sikkerheden er lige så vigtig ved anvendelse af hurtigt roterende slibeværktøjer. Ved overholdelse af oSa- direktiverne og den europæiske sikkerhedsnorm EN 12413 opfylder vores værktøjer til afskæring de højeste sikkerhedsstandarder.

Materialabtrag

Fjernelse af materiale

Afgørende for værktøjer til materialefjernelse er aggressiv og effektiv afslibning kombineret med lav fysisk belastning af brugeren.

Finish

Finish

Finish er bearbejdningen, som skaber glatte, ensartede overflader samt vedvarende reproducerbare arbejdsresultater. Vi hjælper vores brugere med at nå deres mål med teknologiske udviklinger som f.eks. den antistatiske belægning ACT.

Læs videre ... Vores kvalitet