Ledige stillinger

Salgskonsulent

Kvalitetsforbrugsartikler - Vækste salget på Sjælland


Du bider dig fast og sælger løsninger til nuværende og nye kunder

Med udgangspunkt fra din egen adresse får du ansvaret for at skabe vækst på det sjællandske marked. Du overtager en kundeportefølje, der skal plejes og udvikles. Potentialet er imidlertid meget større, og det bliver din opgave at bide dig fast og udnytte det. Du får vide rammer til at udvælge kundeemner og planlægge dine indsatser. Dine arbejdsopgaver er:


  • Planlagt og systematisk bearbejdning af markedspotentialet
  • Løsningssalg fra a til z, bl.a. første kontakt, produktprøvninger og forhandlinger
  • Dokumentation og rapportering af indsatser og resultater

Du får reference til den nordiske salgschef, der arbejder ud fra det nordiske hovedkontor i Kolding. Du har derfor mulighed for at invitere ham med til kundemøder eller søge sparring efter behov. Du kommer ind i et succesfuldt salgsteam med stor viden og en intern organisation, der bakker dig op. Dine kolleger møder du til salgsmøderne og ved fælles virksomhedsarrangementer.

Du sælger allerede i dag forbrugsartikler og motiveres af at nå dine mål


Du har erfaring som B2B sælger af forbrugsartikler til metal-, træ- eller byggeindustrien. Din erfaring har du fra en producent eller en forhandler/grossist. Det vigtigste er, at du motiveres af at levere gode salgsresultater, og at du kan se mulighederne i markedet og udnytte dem – dvs. udnytte Klingspors leveranceevne og sælge virksomhedens kvalitetsprodukter til en bred kundeportefølje.

Du tager naturligt den første kontakt, og du er i øjenhøjde med såvel værkfører som category manager hos større industrivirksomheder.

Du er åben, opsøgende og frisk på nye tiltag. Samtidig trives du i en hverdag med god og direkte dialog. Din arbejdsform er struktureret og selvstændig med et højt indsatsniveau. Du er vant til at dokumentere dine indsatser.Målet er klart, potentialet er stort, og du arbejder i et dygtigt og engageret team

Du tilbydes et job, hvor målet er klart, og potentialet er stort. Med frihed under ansvar får du mulighed at drive og vækste dit eget distrikt, og du ser allerede frem til at komme i gang.

Klingspor er en spændende og moderne virksomhed og del af en koncern, hvor musklerne er store og samarbejdet godt. Du kommer til at arbejde i et dygtigt og engageret team med stærke værdier og et godt arbejdsklima, hvor en uformel omgangstone og godt humør præger hverdagen.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi kalder løbende kandidater til samtale.