Klingspor Windpower

Siden 1994 har Klingspor Windpower produceret sliberobotter, manuelt styrede maskiner og slibemidler til bearbejdning af store rotorblade på moderne vindkraftanlæg. Formen og ensartetheden for rotorbladets overflade har enorm indflydelse på vindhjulets funktion og kan ændre vindstrømningen negativt som positivt.  Vindhjulenes mål er meget imponerende: Den maksimale vingelængde er cirka 65 m i onshore- og 85 m i offshore-drift, og vægten er på cirka 25 ton. Moderne rotorblade består som regel af glasfiberforstærket kunststof, som efter produktionen skal underkastes en større efterbearbejdning. 

Men Klingspor Sliberobotterne giver et ensartet slibebillede og er derudover med til at præge brugernes hverdag vedvarende: Klingspor-sliberobotterne kan betjenes af én person, og arbejde på usikre platforme eller stiger hører også fortiden til. En integreret udsugningsanordning forhindrer støvet i at samle sig og beskytter dermed brugernes helbred.

Klingspor Windpower eksporterer de fremtidsorienterede sliberobotter til hele verden, og virksomhedens tekniske service er garant for tilfredse kunder overalt.

Er du blevet nysgerrig? På Klingspor Windpower – websiden kan du finde flere interessante informationer om maskiner og løsninger til vindkraftanlægs-industrien i hele verden.

Windpower Experten svarer gerne på spørgsmål og giver udførlig rådgivning telefonisk eller pr. e-mail.