Sikker – Vores kvalitet

Forskning og udvikling

Innovation fra Tyskland

Forsknings- og udviklingsafdelingen i Haiger, Tyskland, sætter standarder inden for videreudvikling af teknologier til slibning og afskæring. Med topkvalificerede medarbejdere og moderne teknik lægges grundstenen for vores værktøjers kvalitet og sikkerhed i laboratorierne og testområderne.

 

Bildmotiv Innovation
Topkvalificerede ingeniører, universitetsuddannede medarbejdere og anvendelseseksperter danner Klingspor-teamets kerne for forskning og udvikling. De er ansvarlige for den kontinuerlige forbedring af vores produkter.
Bildmotiv Innovation
 
Bildmotiv Innovation
Moderne maskinparker, laboratorier og testområder danner grundstenen for vores produkters høje kvalitet og garanterer dermed deres sikkerhed.

 

Succesrig markedsintroduktion og nyudviklede produkter

Wasserfestes Schleifpapier
Vandfast slibepapir
Hochtourige Trennscheiben
Skæreskiver med høj hastighed
Schruppscheiben
Skrubskiver
Schleifmopräder
Slibehjul
Schleifmopteller
Slibetallerkner

 

ProduktionHvor mennesker og teknologi supplerer hinanden

 

Vores produktionsafdelinger er udstyret med en topmoderne maskinpark og højtuddannet personale. Værktøjernes høje kvalitet sikrer vi med fuldstændig kontrol af alle produktionsforløb: fra indkøb af råmaterialer og fremstilling af produkterne til udlevering til vores kunder.

Eksempel: Produktionen af vores nye diamantværktøjer

Produktion
Alle pulvere forarbejdes med moderne teknologi og maskiner til granulater. Disse produktionsprocesser udføres i specielt klimatiserede rum.
Produktion
Granulaterne formes til grønne legemer i en meget præcis koldpresse, som overholder de snævreste tolerancer.
Produktion
Vores produktion kontrolleres hele tiden af uafhængige og specialuddannede medarbejdere fra kvalitetssikringen. Ud over kontrol af segmenternes mål, vægt, hårdhed og densitet kontrolleres de færdige diamantværktøjer omhyggeligt.
Produktion
Alle segmenter svejses sammen med bæreelementet med en laserproces. Ved at anvende denne teknologi skabes fundamentet for værktøjets sikkerhed ved anvendelsen.

 

Faglige forbund og certificeringerKvalitet og sikkerhed som basis Kvalitet og sikkerhed ved anvendelsen er centrale kriterier ved udvikling og fremstilling af vores produkter. Miljøskånsom produktion, højeste produktydelse og maksimal brugersikkerhed har højeste prioritet i vores daglige arbejde.

oSa Logo

oSa® – kompetencecentret for sikkerhed i forbindelse med slibemidler

Klingspor er medlem af oSa® og var med til at grundlægge sammenslutningen. Organization for the Safety of Abrasives – oSa – er en frivillig sammenslutning af slibeværktøjsproducenter. De forpligter sig til at overholde de europæiske sikkerhedsnormer for slibeværktøjer samt skærpede produktions- og kontrolforskrifter. oSa® bekræfter denne forpligtelse ved at tildele et varemærke, som er beskyttet i hele verden. Det betyder øget brugssikkerhed for brugeren og nedsat garantirisiko for forhandlerne.

De 7 kriterier for oSa®-sikkerhed

 • Frivillig forpligtelse for producenten
 • Kontrolanordninger og kontrolkompetence internt hos producenten
 • Certificeret kvalitetsmanagement med dokumenterede processer
 • Uafhængige produkttests
 • Uafhængig sikkerhedseftersyn udført af eksterne eksperter
 • Regelmæssige produktionskontroller og produktovervågning
 • Sikkerhed på grund af sporbarhed helt tilbage til producenten

Haken

Klingspor er aktivt medlem af følgende faglige sammenslutninger:

 • Tysk institut for standardiseringLogo: Deutsches Institut für Normung e.V.
 • DGQ: Tysk selskab for kvalitetLogo: Deutsche Gesellschaft für Qualität
 • FGS: Forskningsfællesskab slibeteknikFGS logo
 • FEPA: Federation of the European Producers of Abrasives (føderation af europæiske producenter af slibemidler)Logo: Federation of the European Producers of Abrasives
 • oSa: Organisation for sikkerhed i forbindelse med slibemidlerLogo: Organization for the Safety of Abrasives
 • VDS - Verband Deutscher Schleifmittelwerke e.V. (forbundet for tyske slibemiddelfabrikker)Logo: Verband Deutscher Schleifmittelwerke e.V.

 

Læs videre ...Vores virksomhed