Sikker – Vores kvalitet

Forskning og udvikling

Innovativ over hele verden

Over hele verden sætter vores eksperter standarder når det gælder videreudvikling af teknologier til slibning og afskæring. Grundstenen for vores værktøjers kvalitet og sikkerhed i laboratorierne og testområderne lægges med topkvalificerede medarbejdere og moderne teknik på vores laboratorier og testfelter og i tæt dialog med brugerne af vores produkter.

 

Bildmotiv Innovation
Højt kvalificerede ingeniører, universitetsuddannede medarbejdere og anvendelseseksperter danner kernen i Klingspors teams til forskning og udvikling. De sørger for en kontinuerlig forbedring af vores produkter.
Bildmotiv Innovation
 
Bildmotiv Innovation
Topmoderne maskinparker, laboratorier og testområder lægger grundstenen for vores produkters høje kvalitet og garanterede sikkerhed.
Denne video kan ikke ses, fordi dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger ikke tillader det. Klik her for at ændre dem.

 

Succesrig markedsintroduktion og nyudviklede produkter

Wasserfestes Schleifpapier
Vandfast slibepapir
Hochtourige Trennscheiben
Skæreskiver med høj hastighed
Schruppscheiben
Skrubskiver
Schleifmopräder
Slibehjul
Schleifmopteller
Slibetallerkner

 

ProduktionHvor mennesker og teknologi supplerer hinanden

 

Vores produktionsafdelinger er udstyret med en topmoderne maskinpark og højtuddannet personale. Værktøjernes høje kvalitet sikrer vi med fuldstændig kontrol af alle produktionsforløb: fra indkøb af råmaterialer og fremstilling af produkterne til udlevering til vores kunder.

Eksempel: Produktionen af vores nye diamantværktøjer

Produktion
Alle pulvere forarbejdes med moderne teknologi og maskiner til granulater. Disse produktionsprocesser udføres i specielt klimatiserede rum.
Produktion
Granulaterne formes til grønne legemer i en meget præcis koldpresse, som overholder de snævreste tolerancer.
Produktion
Vores produktion kontrolleres hele tiden af uafhængige og specialuddannede medarbejdere fra kvalitetssikringen. Ud over kontrol af segmenternes mål, vægt, hårdhed og densitet kontrolleres de færdige diamantværktøjer omhyggeligt.
Produktion
Alle segmenter svejses sammen med bæreelementet med en laserproces. Ved at anvende denne teknologi skabes fundamentet for værktøjets sikkerhed ved anvendelsen.

 

Faglige forbund og certificeringerKvalitet og sikkerhed som basis Kvaliteten og sikkerheden i anvendelsen er centrale kriterier i udviklingen og fremstillingen af vores produkter. En miljøvenlig produktion, højeste produktydelser og maksimal brugerbeskyttelse står altid i fokus for vores daglige arbejde.

oSa Logo

oSa® – sammen om sikkerheden ved slibemidler

Klingspor er en af grundlæggerne af oSa®. Organisationen for Safety of Abrasives er en frivillig sammenslutning af producenter af slibeværktøjer. De forpligter sig til ikke kun at overholde de europæiske sikkerhedsnormer for slibeværktøjer, men også at overholde skærpede regler for produktion og kontrol. oSa® bekræfter denne selvforpligtelse ved tildelingen af deres globalt beskyttede varemærke. Det betyder for brugeren en forhøjet brugssikkerhed og en mindre hæftelsesrisiko for forhandleren.

De 7 kriterier for oSa®-sikkerhed

 • Producentens frivillige selvforpligtelse
 • Kontrolindretninger og kontrolkompetence internt hos producenten
 • Certificeret kvalitetsstyring med dokumenterede processer
 • Uafhængige produkt-tests
 • Uafhængige sikkerheds-revisioner af eksterne eksperter
 • Regelmæssige produktionskontroller og produktovervågning
 • Sikkerhed gennem sporbarhed tilbage til producenten

Haken

Klingspor er aktivt medlem af følgende faglige sammenslutninger:

 • Tysk institut for standardiseringLogo: Deutsches Institut für Normung e.V.
 • DGQ: Tysk selskab for kvalitetLogo: Deutsche Gesellschaft für Qualität
 • FGS: Forskningsfællesskab slibeteknikFGS logo
 • FEPA: Federation of the European Producers of Abrasives (føderation af europæiske producenter af slibemidler)Logo: Federation of the European Producers of Abrasives
 • oSa: Organisation for sikkerhed i forbindelse med slibemidlerLogo: Organization for the Safety of Abrasives
 • VDS - Verband Deutscher Schleifmittelwerke e.V. (forbundet for tyske slibemiddelfabrikker)Logo: Verband Deutscher Schleifmittelwerke e.V.

 

Læs mere her ...Vores virksomhed